2022. augusztus 31. - Elérhető fővárosi LAKÁSPÁLYÁZATOK

I. kerület, Budavári Önkormányzat

Jelenleg nincs konkrétan meghirdetve lakáspályázat, de elérhető lakásbérleti támogatás a Lakásügynökség közreműködésével lakást bérlő személy részére.

Részletek a 15.§-ban: önkormányzati rendelet

V. kerület, Belváros-Lipótváros

Jelenleg nincs konkrétan meghirdetve lakáspályázat, de elérhető lakbértámogatás az Önkormányzat tulajdonában álló szociális alapon bérbe adott lakások bérlői számára.

Tájékoztató és kérelem

 

VI. kerület, Terézváros

Most nincs konkrétan meghirdetve lakáspályázat, de elérhetőek az önkormányzati lakások igénylésének feltételei

X. kerület, Kőbánya

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete értékesíteni kívánja a Budapest, X. kerület Alkér utca 7. fszt. 7. szám alatti lakást.

A pályázat elérhető: kobanya.hu

Benyújtási határidő: 2022. szeptember 16. (péntek) 11:30

XIII. kerület

A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonát képező lakások bérleti jogának elnyerésére.

A sorszámozott pályázati dokumentáció térítés ellenében szerezhető be a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatán (1131 Budapest, Béke utca 65.) és a Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodájában (Lehel Csarnok- Galériaszint, 1134 Budapest, Váci út 9-15.). A térítési díja bruttó 2.000 Ft.

A pályázat benyújtásának ideje és helye

A pályázat benyújtási határideje: 2022. augusztus 29. napjától 2022. október 3. napjáig (legkésőbb 2022. október 3-án 16.00 óráig)
A pályázat benyújtásának módja: postai úton a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Lakásgazdálkodási Csoportjának címezve (1131 Budapest, Béke utca 65.), illetve elektronikusan megküldve, az alábbi e-mail címre: lakaspalyazat@kozszolgaltato.bp13.hu (a tárgyba kérjük, hogy írják be: lakáspályázat). 

Amennyiben a postai vagy az elektronikus benyújtás akadályozott, úgy személyesen a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. nyitva tartó ügyfélszolgálatain lehet benyújtani a pályázatot (1131 Budapest, Béke utca 65./ Lehel Csarnok Galériaszint , 1134 Budapest, Váci út 9-15.).

A pályázat és a feltételek és a kapcsolódó dokumentumok elérhetőek ezen a honlapon: XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. (bp13.hu)

XIV. kerület, Zugló

Lakásigénylők névjegyzéke:

ZUGLÓ Önkormányzat

 

XVIII. kerület, Pestszentlőrinc, Pestszentimre

A XVIII. kerület elárverezi - tartozás miatt - lakosai ingatlanait:

https://www.bp18.hu/hirek/hirdetmenyek

 

XXIII. kerület, Soroksár

Soroksár Önkormányzata  nyilvános árverésre hirdeti meg a 1239 Budapest, Szitás u. 113. fsz. 4. szám alatt található 29 m2 területű lakást

Hol érhető el?

https://www.soroksar.hu/hirdetmenyek/arveresi-hirdetmeny

Kikiáltási ár: nettó 12.583.032,- Ft. (jelenlegi jogszabályok szerint ÁFA mentes)

Licitlépcső: 100.000,- Ft.

Az árverés ideje: 2022. szeptember 08. (csütörtök) 13:00 óra

 

Fővárosi Önkormányzat

Lakásfelújítási, karbantartási támogatás” a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérlői számára szociális helyzet alapján.

Pályázat célja

A pályázat benyújtásával elérhető támogatással a Fővárosi Önkormányzat azon bérlőit kívánja segíteni, akiknek jövedelmi helyzete nem teszi lehetővé, hogy a lakással kapcsolatos, szerződésben rögzített fenntartási kötelezettségeiket teljesítsék. A támogatás lehetőséget nyújt a lakhatás körülmények jó színvonalának megtartására, illetve javítására. A keretösszegből kizárólag olyan feladatok támogatására kerülhet sor, melyek megvalósítása nem a bérbeadó kötelessége, mivel azt a lakásbérleti szerződés a bérlő feladataként határozza meg.

Részletek, pályázati adatlap elérhető: E-Információszabadság oldalak (budapest.hu)

 

Previous
Previous

FŐVÁROSI LAKÁSPÁLYÁZATOK augusztus

Next
Next

Árverési szabályok: 2020. október óta várjuk az ombudsman válaszát